lørdag den 18. juni 2011

broccolisalat med abrikos

580 kcal (hele portionen) - 13 % protein, 33 % kulhydrat og 54 % fedt

broccolisalat med abrikos
(2 pers.)

½ broccoli
1 rød peberfrugt
1 avokado
1 spsk. fromage frais 0,2 %
½ spsk. pesto
1 spsk. olivenolie
saften af en ½ limefrugt
evt. 1-2 spsk. vand
salt
15 g cashewnødder (evt. tørristede)
15 g tørrede abrikoser

Broccolien skæres i mindre buketter (brug også gerne stilken i små tern). Jeg bruger broccolien rå, men du kan evt. hælde kogende vand over og lade det trække i 3-5 min. Skær peberfrugten i tern og kom dem i en skål sammen med broccolien.
Advokadoen moses med en gaffel og blandes med fromage frais, pesto, olivenolie, limesaft, evt. vand og lidt salt. Advokadomassen blandes ned i skålen med peberfrugt og broccoli.
Skær abrikoserne i små tern og hak cashewnødderne - drys begge over salat.

Opskriften er fra 'Hold maven fald - Spis bare videre' af Charlotte Hartvig & Majbritt L. Engell

Velbekomme!
___________________________________________________________________________________

Aftenens tallerken: Broccolisalat med abrikos + 1 kyllingbrystfilet
500 kcal - 33 % protein, 19 % kulhydrat og 48 % fedt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar