lørdag den 8. december 2012

raw chiachokogrød


Dagens morgenmad er altså lidt mærkelig, men den måtte afprøves og smager faktisk ikke helt dårligt. Det er nok mest en vanesag. Jeg trængte til noget afveksling fra æggene og det var det. Den smager næsten af jul med kombinationen af kakao og appelsin.
Den indeholder en del frugt, så jeg er spændt på, hvor længe den kan holde mig mæt og tilfreds.  Desuden fik jeg min debut med hampefrøene, som har en let nøddeagtig smag.
Grøden er i det hele taget fyldt med superfruits - læs om alle de gode næringsstoffer og antioxidanter hos Anabell, hvor jeg fandt opskriften.
Prøv den - og lad mig endelig høre, hvad du synes.

raw chiachokogrød
(1 pers.)

1 stor spsk chiafrø
1 tsk lecithin granulat (kan udelades)
1 banan
1 spsk raw kakao
1 spsk hampefrø
½ appelsin

fremgangsmåde:
1) Kom chiafrøene i en skål og hæld lidt vand over til det dækker.
2) Tilsæt lecithin granulat og lad dem trække i ca. 5 min.
3) Mos bananen og rør den i frøene sammen med kakao.
4) Skær appelsinen i fileter.
5) Top grøden med hampefrø og appelsinfileter.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar