søndag den 21. april 2013

maddagbog vol. XIV: weekend lækkerier... (sukkerfri dag 13)

morgenmad (kl. 7.30):
røræg af to æg med Vesterhavsost og mini bananbrød med 
økologisk tandsmør og hjemmelavet hindbærsyltetøj

frokost (kl. 13.20):
2 stk. kålklatter med avocado og tunsalat

eftermiddagshygge (kl. 15.50):
fudgy casein mug cake med frossen råcreme, friske blåbær 
& granatæblekerner

aftensmad (kl. 18.30):
alt godt fra køleskabet aka kålklat med avocado & tun, ostemuffin, spidskålssalat med
tomat, ananaskirsebær & solsikkekerner + lidt æble med peanutbutter

Det blev søndagens måltider hos mig. Ih, hvor jeg elsker weekend, hvor der er mulighed for at tilberede lige det, jeg har lyst til, når sulten melder sig. Egentlig har mine måltider i dag været ret simple, men tiden i køkkenet er i stedet blevet brugt på at forberede grønt til ugen og lave en portion kålklatter. Det er længe siden, jeg har haft dem på lager sidst og det er altså bare lækkert som brøderstatning og noget mere grønt end erstatningerne af nødder og kerner. God måde at få ekstra grønt på og lave nemme måltider. Desuden tiltræk en rest creme fraiche til endnu en omgang tunsalat - den får virkelig smagsløgene tilbage til barndommen med tunmousse - uh... min mor laver den bedste(!).
Jeg fik morgenmad med luksus på, da der stadig var nogle mini bananbrød tilbage, som indbyder til tandsmør ;-) Sammen med røræg med ost var blev der lagt en god bund inden turen gik til fitnesscentret, hvor jeg fik tæsket strængerne med styrketræning, da steptimen desværre var aflyst i dag.
Nu skal der lades op til en kort arbejdsuge, hvor jeg håber kæresten får lov at flyve hjem til mig...

God aften.

2 kommentarer:

  1. Åh det ser ud som en lækker dag, sidder og bliver helt sulten....

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Christina,
      Ja, det kan nemt have den effekt - det beklager jeg.
      Men håber, det kan inspirere lidt.
      KH
      - frk. sveske

      Slet